För att ge dig bättre service använder vi cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies.

Filtrera & sortera Filtrera & sorteraAntal artiklar 31
Antal artiklar 31
Visa per sida
Sida 1 av 2
Sony Cyber-shot DSC-RX100 V A
knapp_nyhet.jpg

Uppgraderad version av Sony RX100 V.

 

Bland annat vässade autofokusegenskaper, med mera.

 

Mer information kommer inom kort.

Pris inkl.11 490
Sony Cyber-shot DSC-RX100 VI
knapp_nyhet.jpg

Gör dig redo att ta dig an världen. Den här kompaktkameran i fickstorlek har kompromisslös, kraftfull zoom och supersnabb autofokus, så att du kan fånga alla ögonblick, precis hur du vill, och använda din kreativitet till fullo.

 

Nå längre med kraftfull zoom och snabbare skärpeinställning

 

Enastående prestanda i ett elegant paket

Allt du behöver för att fånga ögonblicket finns här: brett 24–200 mm zoomintervall, blixtsnabb autofokus, snabb kontinuerlig bildtagning, förbättrade videofunktioner och proffsfunktioner – allt i ett otroligt kompakt format.

 

Slående bildkvalitet med hög upplösning i både vidvinkel- och teleformat

Varje del och komponent i RX100 VI är noggrant utformad för att uppnå oöverträffad bildkvalitet. Intelligent designad optik ger otrolig kraft på ett litet utrymme, och optisk bildstabilisering ger stadiga bilder, även vid fotografering utan stativ i zoomintervallets teleläge. Den avancerade bildbearbetningsmotorn ger högre märkbar bildupplösning med lågt brus.

 

Det nya ZEISS® Vario-Sonnar T* 24–200 mm f2,8–4,5-objektivet

Det nya objektivet är konfigurerat för maximal upplösning och skärpa i hela zoomintervallet, samtidigt som det korrigerar sfäriska och kromatiska aberrationer samt koma. Det har samma kapacitet som ett teleobjektiv, men i fickformat, så att du kan uttrycka din kreativitet på fler olika sätt.

 

Avancerad bildstabilisering som kan likställas med 4,0 stopp snabbare slutartid

Vi är rättmätigt stolta över vår sofistikerade bildstabilisator, och nu har vi förbättrat den ytterligare med en stabilisering som kan likställas med att höja slutartiden med 4,0 stopp vid 200 mm teleläge. Ta bilder med hög kvalitet även på långt avstånd och i dåliga ljusförhållanden, med riktigt stadig fotografering utan stativ.

 

Det snabba hybrid-AF-systemet har snabbast autofokus i sin klass

Autofokuset är bäst i sin klass tack vare kombinationen av ett AF-system med fokusyta och fasdetektion, med sin hastighet och sin spårningskapacitet, och AF med kontrastavkänning, som har hög skärpa.

 

Bred täckning tack vare AF med 315 punkters bred fasdetektion

AF-systemet med fokusyta och 315 punkters bred fasdetektion täcker cirka 65 % av bildområdet. Bred täckning och hög densitet gör att små, rörliga motiv som befinner sig långt bort, och ofta är svåra att fokusera på, kan fångas i bildens kant.

 

Stabil autofokus klarar av motiv som rör sig snabbt

När motivet rör sig snabbt och ändrar riktning hänger AF-tekniken med högdensitetsspårning med och koncentrerar AF-punkter där motivet befinner sig.

 

Medföljer i förpackningen

Laddningsbart batteri NP-BX1

Nätadapter

micro-USB kabel

Handledsrem

Användarhandbok

Pris inkl.13 990
Canon EF 70-200/2,8 L IS III USM
knapp_nyhet.jpg

En modern klassiker: det här ljusstarka zoomobjektivet är en favorit hos fotografer inom i stort sett varje område. Nu fungerar det ännu bättre i starkt ljus och är utformat för att klara de mest krävande förhållandena.

 

Objektivets största bländaröppning på f/2.8 gör det enkelt att framhäva knivskarpa motiv mot en jämn och oskarp bakgrund.

 

Med en bildstabilisator som kompenserar för 3,5 steg får du skarpare bilder. Objektiv med bländare f/2.8 släpper igenom dubbelt så mycket ljus som ett objektiv med bländare f/4

 

Fluorit- och UD-glas ger hög kontrast och utmärkt upplösning. Förbättrade linsbeläggningar motverkar reflexer och ljusslöjor.

 

Täta fogar skyddar mot damm och fukt och fluorinbeläggningen på de främre och bakre linselementen gör dem enkla att rengöra.

 

En USM-motor av ringtyp fokuserar med otrolig hastighet. Gör manuella justeringar när som helst genom att vrida fokuseringsringen.

Pris inkl.24 590
Canon EF 70-200/4 L IS II USM
knapp_nyhet.jpg

Lätt och smidig med professionell prestanda

Perfekt för de som reser mycket: det här telezoomobjektivet är mycket kompakt samtidigt som det ger en mycket hög bildkvalitet.

 

Det här mångsidiga telezoomobjektivet på 70-200 väger bara 780 g och är perfekt för någon som reser mycket och fotograferar resor, reportage eller landskap.

 

När du zoomar förblir största bländaröppning f/4, så att exponeringen blir konsekvent

 

Fotografera med självförtroende även i svagt ljus, tack vare ett IS-system i 5 steg som skyddar mot oskärpa från kameraskakningar.

Pris inkl.13 999
Sigma 70/2,8 DG Macro HSM Art till Canon
knapp_nyhet.jpg

SIGMA AF 70mm f/2.8 DG Macro HSM Art

 

 • Det första efterlängtade makroobjektivet i Art-serien
 • Design som prioriterar optisk prestanda
 • Focus by-wire system för bekväm och exakt fokusering
 • Kompatibel med full-frame Sony E-mount-kameror
 • Kompatibel med Canon Lens Aberration Correction
 • Snabb AF med full manuell överstyrning
 • Objektivfattning med damm- och stänkskyddande konstruktion

 

Det första efterlängtade makroobjektivet i Art-serien

Under de senaste åren har makroolbjektiv i standardintervallet tenderat att använda inre fokusering för att maximera autofokushastigheten. Nya SIGMA 70mm F2.8 DG MACRO Art är i motsats till det utformat för att prioritera optisk prestanda, som uppfyller de krävande bildkvalitetskraven som definierar Art-serien. I standard till kort tele-serien ger det en fantastisk upplösning och otrolig klarhet som överstiger förväntningarna för ett makroobjektiv. Den kärnfria DC-motorn förbättrar bildkvaliteten ytterligare, medan en optimerad algoritm hjälper till att erbjuda extremt jämn autofokus för ett tyngre och högpresterande objektiv. Fotografentusiaster kommer att minnas ett legendaris, knivskarpt makroobjektiv - SIGMA Makro 70mm F2.8 EX DG - och blir glada att höra att det är tillgängligt i en ny version, uppdaterat med den enastående Art-seriens kvalitet.

 

Design som prioriterar optisk prestanda

För att uppnå högsta prestanda vid varje fotograferingsavstånd, har objektivet en förlängande, flytande fokuseringsmekanism för två grupper. Denna konfiguration minimerar avvikelse för att ge optimala resultat vid vilket fokusavstånd som helst. För att minimera axiell kromatisk avvikelse innehåller det optiska systemet två FLD-glaselement, två SLD-glaselement och ett element med en hög grad av anomalös partiell dispersion och ett högt brytningsindex. Dessutom bidrar två asfäriska linselement till att öka upplösningen vid nära avstånd. Detta optiska system möjliggör ett knivskarpt skärpeområde i kontrast till ett bokeh-område utan färgstrimning.

 

Focus by-wire system för bekväm och exakt fokusering

Focus-by-wire-systemet eliminerar den direkta mekaniska kopplingen mellan fokusringen och fokus-drivenheten. En nyutvecklad kärnlös DC-motor, styrd av SIGMAs senaste algoritm, justerar fokus med optimal hastighet och låg ljudnivå. Full manuell överstyrning av fokus är tillgänglig även under autofokus, så att fotografen kan göra små fokusjusteringar helt enkelt genom att vrida fokusringen. Dessutom hjälper fokusringens stora vridningsvinkel fotografen att uppnå den extremt exakta fokuseringen som krävs för effektiv makrofotografering.

 

Kompatibel med fullformats Sony E-mount-kameror

Den version av den här objektivet som är kompatibel med Sony E-mount spegelfria kameror, innehåller samma optiska system som för SLR. SIGMA Mount Converter MC-11 är inte nödvändig, eftersom objektivet utför samma funktioner som objektfattningsadaptern, inklusive bildstabilisering i kameran och aberrationskorrigering i kameran. Dessutom är objektivet kompatibelt med Sonys kontinuerliga AF, som inte stöds av Mount Converter MC-11. SIGMA planerar att erbjuda över tid Sony E-mount versioner av alla fullformats fasta objektiv som för närvarande finns i Art-serien, från 14mm till 135mm.

Obs! Denna produkt är utvecklad, tillverkad och såld baserat på specifikationerna för E-mount som tillhandahållits av Sony Corporation, enligt licensavtalet med Sony.

 

Kompatibel med Canon Lens Aberration Correction

Versionen av den här objektivet, med Canonfattning,  är kompatibel med Canon Lens Aberration Correction-funktionen. * Den här funktionen matchar objektivets optiska egenskaper,  och utför korrigering av periferibelysning, kromatiska avvikelser, förvrängning och mer för att förbättra bildkvaliteten.

 

Kompatibel med SIGMA telekonverters

Objektivet är kompatibelt med SIGMA telekonverters (säljs separat) utformad för företagets nya objektivserier. SIGMA Telekonverter TC-1401 gör det möjligt för objektivet att användas som ett 98mm F4 kort tele-makro med autofokusfunktionalitet**, medan SIGMA Telekonverter TC-2001 gör det möjligt för objektivet att användas som ett 140mm F5.6-mellankort tele-makro med manuell fokusering.

 

* Funktionen är inte tillgänglig på alla Canon-kameror. Tillgängliga korrigeringar kan variera beroende på Canon kameramodell.

** Autofokus tillgänglig vid 0.5m till oändlighet.

Pris inkl.5 499
Tamron 28-75/2,8 Di III RXD till Sony E
knapp_nyhet.jpg

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD för Sony E-fattning är en ljusstark men ändå kompakt och lätt standardzoom som tecknar ut fullformat. Det går även utmärkt att använda objektivet på kameror med APS-C-sensor.

 

Objektivet är vädertätat med hjälp av invändiga gummipackningar och frontlinsen har dessutom fått fluorine-beläggning som stöter bort regndroppar, fett och smuts och gör den enklare att hålla ren.

 

 • Ljusstark och kompakt
 • Tecknar ut fullformat
 • Tyst fokus, perfekt för video

 

Knäpptyst AF, idealisk för video

Autofokusen drivs av en nyutvecklad stegmotor, Rapid eXtra-silent stepping Drive (RXD), som är specialanpassad till den fokusteknik som används i spegelfria systemkameror. Den är snabb, exakt och mycket tyst och fungerar därför utmärkt även för videoinspelning.

 

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD stöder dessutom Sonys snabbomkoppling till manuell fokus (DMF, Direct Manual Focus) och funktionen ögon-AF.

Närgränsen är endast 19 cm i vidvinkelläget, vilket ger en avbildningsskala på 1:2.9. Det innebär att man kan gå riktigt tätt inpå motivet och samtidigt få med en del av miljön i bilden!

 

Påkostad optik

Tamron 28-75mm f/2.8 Di III RXD har en påkostad optisk konstruktion med 15 linser placerade i 12 grupper. I arrangemanget ingår både linser av XLD och LD-glas med låg färgbrytning för att motverka kromatisk aberration, samt en asfärisk och två hybrisasfäriska linser för objektivet ska kunna ge så hög skärpa som möjligt även vid de stora bländaröppningarna.

 

Det är också designat för att ge mjuk och behaglig bakgrundsoskärpa och är försett med en niobladig bländare som ger en förhållandevis rund öppning.

I korthet ett fantastiskt zoomobjektiv som passar för allt från landskapsfotografering och resor till porträtt och familjebilder!

 

Pris inkl.8 790
Zhiyun Smooth 4 svart till Smartphone
knapp_nyhet.jpg

Zhiyun Smooth 4 förvandlar din mobiltelefon till en professionell filmkamera och hjälper dig att skapa stadiga och jämna inspelningar i alla slags situationer.

 

Ett speciellt skjutreglage på kontrollpanelen samt en avtrycksknapp på baksidan hjälper dig att enkelt växla mellan olika stabiliseringslägen, samtidigt som dedikerade knappar och ett inmatningshjul ger möjlighet till snabba ändringar av inställningar utan att man behöver röra telefonen.

 

Hos Smooth 4 finns dessutom ett stort och lättanvänt kontrollhjul som kan användas för fokusföljning, noggrann manuell fokusering och mjuk zoomning. Genom att snurra på hjulet medan man filmar och samtidigt rör sig närmare eller längre ifrån motivet kan man skapa en så kallad Dolly Zoom-effekt, även kallad Vertigo Shot. En dramatisk typ av kameraåkning som använts i många berömda Hollywood-filmer!

 

Tack vare inbyggd AI-teknologi kan Zhiyun Smooth 4 erbjuda avancerad motivföljning och olika typer av time-lapse lägen som tillsammans hjälper dig fånga vartenda minnesvärt ögonblick!

 

12 timmars batteritid och USB-C-laddning

De medföljande batterierna ger en drifttid på upp till 12 timmar och en batteriindikator håller dig konstant informerad om hur mycket ström som finns kvar. Om inte det räcker kan batterierna till och med laddas medan stabilisatorn används, genom att man kopplar en så kallad powerbank till dess USB-C-uttag. Eller gör tvärtom – koppla din telefon till USB-C-uttaget och använd batterierna i Smooth 4 för att ladda din mobiltelefon!

 

Direktknappar för omedelbar kontroll

Direktknappar och ett särskilt skjutreglage gör att man snabbt och enkelt kan styra de olika inställningarna och stabiliseringslägena hos Smooth 4, utan att behöva trycka en massa på telefonens skärm.

Den smarta kontrollpanelen kan användas för att styra samtliga fotoinställningar, som exponeringskompensation och ISO, eller för att växla mellan den främre och bakre kameran, granska inspelat material, sätta på LED-lampan och till och med ta panoramabilder.

 

Några exempel på de olika stabiliseringslägena hos Smooth 4:

 • Dolly Zoom / Vertigo Shot
 • Roll Time-lapse (POV + Time-lapse)
 • POV Orbital Shot (360° tagning runt motivet)

   

Mjuk zoomning och precis fokusering

Genom att snurra på det stora och lättanvända kontrollhjulet kan du skapa mjuka och snygga zoomningar och på så vis få större variation i ditt filmmaterial. Trycker du in knappen ”Follow Focus” kan du istället använda kontrollhjulet som ett reglage för fokusföljning och justera skärpan manuellt. Med andra ord ännu fler möjligheter för dig som vill sätta en personlig prägel på filmerna!

 

PhoneGo-läge för snabba scener

Genom att trycka på knappen på baksidan av Smooth 4 kan du aktivera läget ”PhoneGo”. Här frigörs den fulla potentialen hos stabilisatorns alla motorer så att den klarar att hänga med vid snabba rörelser och kameraåkningar, som när man springer eller filmar från en bil, cykel et cetera. Med PhoneGo-läget kan du skapa precis så actionfyllda scener som du önskar!

 

Time-lapse expert

Zhiyun Smooth 4 kan utföra olika slags förinställda time-lapse och specialanpassade motion-lapse och hyper-lapse tagningar. Med alla vinklar som kan användas tack vare stabilisatorns tre axlar har du en uppsjö av valmöjligheter ifall du vill skapa fängslande time-lapse scener. Bara fantasin sätter gränser!

 

Motivföljning

Smooth 4 har en inbyggd funktion för motivföljning (Object Tracking) med hög precision. Markera ditt huvudmotiv på mobilens skärm och stabilisatorn ser till att det alltid befinner sig kvar i bilden oavsett hur du rör dig.

 

Lätt och tålig

De högkvalitativa kompositmaterialen och den ergonomiska designen hos Smooth 4 gör den både tålig, lätt och bekväm att hålla.

 

 

 

Pris inkl.1 645
Zhiyun Smooth 4 vit till Smartphone
knapp_nyhet.jpg

Zhiyun Smooth 4 förvandlar din mobiltelefon till en professionell filmkamera och hjälper dig att skapa stadiga och jämna inspelningar i alla slags situationer.

 

Ett speciellt skjutreglage på kontrollpanelen samt en avtrycksknapp på baksidan hjälper dig att enkelt växla mellan olika stabiliseringslägen, samtidigt som dedikerade knappar och ett inmatningshjul ger möjlighet till snabba ändringar av inställningar utan att man behöver röra telefonen.

 

Hos Smooth 4 finns dessutom ett stort och lättanvänt kontrollhjul som kan användas för fokusföljning, noggrann manuell fokusering och mjuk zoomning. Genom att snurra på hjulet medan man filmar och samtidigt rör sig närmare eller längre ifrån motivet kan man skapa en så kallad Dolly Zoom-effekt, även kallad Vertigo Shot. En dramatisk typ av kameraåkning som använts i många berömda Hollywood-filmer!

 

Tack vare inbyggd AI-teknologi kan Zhiyun Smooth 4 erbjuda avancerad motivföljning och olika typer av time-lapse lägen som tillsammans hjälper dig fånga vartenda minnesvärt ögonblick!

 

12 timmars batteritid och USB-C-laddning

De medföljande batterierna ger en drifttid på upp till 12 timmar och en batteriindikator håller dig konstant informerad om hur mycket ström som finns kvar. Om inte det räcker kan batterierna till och med laddas medan stabilisatorn används, genom att man kopplar en så kallad powerbank till dess USB-C-uttag. Eller gör tvärtom – koppla din telefon till USB-C-uttaget och använd batterierna i Smooth 4 för att ladda din mobiltelefon!

 

Direktknappar för omedelbar kontroll

Direktknappar och ett särskilt skjutreglage gör att man snabbt och enkelt kan styra de olika inställningarna och stabiliseringslägena hos Smooth 4, utan att behöva trycka en massa på telefonens skärm.

Den smarta kontrollpanelen kan användas för att styra samtliga fotoinställningar, som exponeringskompensation och ISO, eller för att växla mellan den främre och bakre kameran, granska inspelat material, sätta på LED-lampan och till och med ta panoramabilder.

 

Några exempel på de olika stabiliseringslägena hos Smooth 4:

 • Dolly Zoom / Vertigo Shot
 • Roll Time-lapse (POV + Time-lapse)
 • POV Orbital Shot (360° tagning runt motivet)

   

Mjuk zoomning och precis fokusering

Genom att snurra på det stora och lättanvända kontrollhjulet kan du skapa mjuka och snygga zoomningar och på så vis få större variation i ditt filmmaterial. Trycker du in knappen ”Follow Focus” kan du istället använda kontrollhjulet som ett reglage för fokusföljning och justera skärpan manuellt. Med andra ord ännu fler möjligheter för dig som vill sätta en personlig prägel på filmerna!

 

PhoneGo-läge för snabba scener

Genom att trycka på knappen på baksidan av Smooth 4 kan du aktivera läget ”PhoneGo”. Här frigörs den fulla potentialen hos stabilisatorns alla motorer så att den klarar att hänga med vid snabba rörelser och kameraåkningar, som när man springer eller filmar från en bil, cykel et cetera. Med PhoneGo-läget kan du skapa precis så actionfyllda scener som du önskar!

 

Time-lapse expert

Zhiyun Smooth 4 kan utföra olika slags förinställda time-lapse och specialanpassade motion-lapse och hyper-lapse tagningar. Med alla vinklar som kan användas tack vare stabilisatorns tre axlar har du en uppsjö av valmöjligheter ifall du vill skapa fängslande time-lapse scener. Bara fantasin sätter gränser!

 

Motivföljning

Smooth 4 har en inbyggd funktion för motivföljning (Object Tracking) med hög precision. Markera ditt huvudmotiv på mobilens skärm och stabilisatorn ser till att det alltid befinner sig kvar i bilden oavsett hur du rör dig.

 

Lätt och tålig

De högkvalitativa kompositmaterialen och den ergonomiska designen hos Smooth 4 gör den både tålig, lätt och bekväm att hålla.

 

 

 

Pris inkl.1 849
Fujifilm X-T100 kamerahus silver
knapp_nyhet.jpg

Till den fotointresserade som önskar en liten och smidig systemkamera med massor av möjligheter

och en enastående bildkvalitet tack vare en stor bildsensor på 24.2 megapixel och Fujifilms mycket omtyckta färgåtergivning.

 

Funktioner

 • 24.2 megapixel APS-C CMOS utan optiskt lågpassfilter
 • Känslighetsområde från ISO 200 till 12 800, kan utökas ända upp till ISO 51 200
 • Videoinspelning i 4K 3840 x 2160 15P eller Full-HD (1920x1080 pixlar, max 59,94p)
 • Höghastighetsvideo: 1280x720 1.6x / 2x / 3.3x / 4x
 • Kombinerar fasdetektion med kontrast autofokus med 91 valbara punkter (enskild punkt)
 • Utöver mekanisk slutare även elektronisk slutare med en snabbaste tid på 1/32 000s
 • Serietagning 6 bilder/s, upp till 15 bilder/s med 4K-sekvenstagning
 • Flera smart fotofunktioner så som: 4K-multifokusläge, HDR, timelapse-video, panorama och intervallfotografering
 • Vinklingsbar ”selfie-skärm”, pekkänslig 3-tumsskärm med 1 040 000-punkters upplösning
 • Elektronisk sökare med 2 360 000 punkters upplösning och 0,62x förstoring
 • Inbyggd blixt med intelligent fullautomatik (Super Intelligent Flash)
 • Fujifilms omtyckta filmsimuleringslägen, fungerar både vid fotografering och videoinspelning
 • Batteri som räcker för uppemot 430 bilder per laddning. Stöd för USB-laddning i kameran
 • Ansiktsdetekterande autofokus, klarar t.o.m. att automatiskt ställa skärpan på motivets öga
 • Möjlighet till förbättrat grepp med medföljande tillbehör
 • Wi-Fi för trådlös bildöverföring och Bluetooth för ständig, strömsnål uppkoppling till telefon / surfplatta. Möjlighet att fjärrstyra kameran med appen FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofoningång (2.5 mm)

 

FUJIFILM X-T100 har en kraftfull 24,2 megapixel bildsensor i APS-C storlek, som är 14 gånger större än bildsensorn för konventionella smartphones. Större bildsensorer har fördelar bl.a. när det kommer till detaljrikedom, dynamiskt omfång, snygg bakgrundsoskärpa och fotografering under sämre ljusförhållanden.

Fujifilms erkänt höga bildkvalitet bygger på 80 års erfarenhet från utveckling av fotografisk film. Denna kunskap återges bl.a. i kamerans förmåga att återge varma hudtoner, klarblå himmel eller gröna nyanser i naturen.

X-T100 har ett nyutvecklat scenigenkänningsläge (SR+) där kameran automatiskt anpassar sina inställningar

utefter motiv och situation. Dessutom erbjuder X-T100 elva variationer av Fujifilms unika filmsimuleringslägen och

17 variationer av avancerade filter, så att fotografen kan sätta sin personliga prägel och använda olika

konstnärliga uttryck i sina bilder. Kameran har också flera användbara smarta funktioner så som HDR, 4K-multifokusläge, panorama, timelapse-video och höghastighetsvideo.

 

 

 

Autofokussystem

X-T100 har ett snabbt och tillförlitligt autofokussystem för att kunna fånga snabba motiv i rörelse och även fungera bra i situationer med mindre ljus. Kameran kombinerar fasdetektering och

kontrastautofokus (Hybrid AF) tillsammans med nyutvecklad autofokusalgoritm som ursprungligen utvecklats för X-seriens mest avancerade kameror.

 

Pålitlig följeslagare

FUJIFILM X-T100 har en elegant design med en överdel i aluminuim och en vikt på endast 448 gram.

Kameras högupplösta sökare kombineras med en vinklingsbar pekskärm – perfekt för att filma och fotografera sig själv och med en batteritid upp till hela 430 bilder per laddning blir X-T100 en pålitlig följeslagare som aldrig missar ett fototillfälle. Vill du dela med dig av dina bilder erbjuder FUJIFILM X-T100 strömsnål Bluetooth-teknik som

innebär att kameran ständigt kan vara uppkopplad mot en mobiltelefon eller surfplatta.

Själva bildöverföringen sker snabbt, enkelt och automatiskt (även från fotograferingsläget) med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote, som finns för både iOS och Android.

 

 

Precis som andra modeller i Fujfilms X-serie har X-T100 en lättanvänd och överblickbar hantering med inmatningshjul för exponeringskompensation och fotograferingsläge.

Med kamerans vinklingsbara pekskärm kan du enkelt styra flera av kamerans funktioner både i fotograferingsläge och uppspelningsläge så som val av fokuspunkt, zooma i samt bläddra bland bilder och välja filmsimulering

Pris inkl.5 990
Fujifilm X-T100 kamerahus svart
knapp_nyhet.jpg

Till den fotointresserade som önskar en liten och smidig systemkamera med massor av möjligheter

och en enastående bildkvalitet tack vare en stor bildsensor på 24.2 megapixel och Fujifilms mycket omtyckta färgåtergivning.

 

Funktioner

 • 24.2 megapixel APS-C CMOS utan optiskt lågpassfilter
 • Känslighetsområde från ISO 200 till 12 800, kan utökas ända upp till ISO 51 200
 • Videoinspelning i 4K 3840 x 2160 15P eller Full-HD (1920x1080 pixlar, max 59,94p)
 • Höghastighetsvideo: 1280x720 1.6x / 2x / 3.3x / 4x
 • Kombinerar fasdetektion med kontrast autofokus med 91 valbara punkter (enskild punkt)
 • Utöver mekanisk slutare även elektronisk slutare med en snabbaste tid på 1/32 000s
 • Serietagning 6 bilder/s, upp till 15 bilder/s med 4K-sekvenstagning
 • Flera smart fotofunktioner så som: 4K-multifokusläge, HDR, timelapse-video, panorama och intervallfotografering
 • Vinklingsbar ”selfie-skärm”, pekkänslig 3-tumsskärm med 1 040 000-punkters upplösning
 • Elektronisk sökare med 2 360 000 punkters upplösning och 0,62x förstoring
 • Inbyggd blixt med intelligent fullautomatik (Super Intelligent Flash)
 • Fujifilms omtyckta filmsimuleringslägen, fungerar både vid fotografering och videoinspelning
 • Batteri som räcker för uppemot 430 bilder per laddning. Stöd för USB-laddning i kameran
 • Ansiktsdetekterande autofokus, klarar t.o.m. att automatiskt ställa skärpan på motivets öga
 • Möjlighet till förbättrat grepp med medföljande tillbehör
 • Wi-Fi för trådlös bildöverföring och Bluetooth för ständig, strömsnål uppkoppling till telefon / surfplatta. Möjlighet att fjärrstyra kameran med appen FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofoningång (2.5 mm)

 

FUJIFILM X-T100 har en kraftfull 24,2 megapixel bildsensor i APS-C storlek, som är 14 gånger större än bildsensorn för konventionella smartphones. Större bildsensorer har fördelar bl.a. när det kommer till detaljrikedom, dynamiskt omfång, snygg bakgrundsoskärpa och fotografering under sämre ljusförhållanden.

Fujifilms erkänt höga bildkvalitet bygger på 80 års erfarenhet från utveckling av fotografisk film. Denna kunskap återges bl.a. i kamerans förmåga att återge varma hudtoner, klarblå himmel eller gröna nyanser i naturen.

X-T100 har ett nyutvecklat scenigenkänningsläge (SR+) där kameran automatiskt anpassar sina inställningar

utefter motiv och situation. Dessutom erbjuder X-T100 elva variationer av Fujifilms unika filmsimuleringslägen och

17 variationer av avancerade filter, så att fotografen kan sätta sin personliga prägel och använda olika

konstnärliga uttryck i sina bilder. Kameran har också flera användbara smarta funktioner så som HDR, 4K-multifokusläge, panorama, timelapse-video och höghastighetsvideo.

 

 

 

Autofokussystem

X-T100 har ett snabbt och tillförlitligt autofokussystem för att kunna fånga snabba motiv i rörelse och även fungera bra i situationer med mindre ljus. Kameran kombinerar fasdetektering och

kontrastautofokus (Hybrid AF) tillsammans med nyutvecklad autofokusalgoritm som ursprungligen utvecklats för X-seriens mest avancerade kameror.

 

Pålitlig följeslagare

FUJIFILM X-T100 har en elegant design med en överdel i aluminuim och en vikt på endast 448 gram.

Kameras högupplösta sökare kombineras med en vinklingsbar pekskärm – perfekt för att filma och fotografera sig själv och med en batteritid upp till hela 430 bilder per laddning blir X-T100 en pålitlig följeslagare som aldrig missar ett fototillfälle. Vill du dela med dig av dina bilder erbjuder FUJIFILM X-T100 strömsnål Bluetooth-teknik som

innebär att kameran ständigt kan vara uppkopplad mot en mobiltelefon eller surfplatta.

Själva bildöverföringen sker snabbt, enkelt och automatiskt (även från fotograferingsläget) med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote, som finns för både iOS och Android.

 

 

Precis som andra modeller i Fujfilms X-serie har X-T100 en lättanvänd och överblickbar hantering med inmatningshjul för exponeringskompensation och fotograferingsläge.

Med kamerans vinklingsbara pekskärm kan du enkelt styra flera av kamerans funktioner både i fotograferingsläge och uppspelningsläge så som val av fokuspunkt, zooma i samt bläddra bland bilder och välja filmsimulering.

Pris inkl.5 990
Fujifilm X-T100 +15-45/3,5-5,6 OIS silver
knapp_nyhet.jpg

Till den fotointresserade som önskar en liten och smidig systemkamera med massor av möjligheter

och en enastående bildkvalitet tack vare en stor bildsensor på 24.2 megapixel och Fujifilms mycket omtyckta färgåtergivning.

 

Funktioner

 • 24.2 megapixel APS-C CMOS utan optiskt lågpassfilter
 • Känslighetsområde från ISO 200 till 12 800, kan utökas ända upp till ISO 51 200
 • Videoinspelning i 4K 3840 x 2160 15P eller Full-HD (1920x1080 pixlar, max 59,94p)
 • Höghastighetsvideo: 1280x720 1.6x / 2x / 3.3x / 4x
 • Kombinerar fasdetektion med kontrast autofokus med 91 valbara punkter (enskild punkt)
 • Utöver mekanisk slutare även elektronisk slutare med en snabbaste tid på 1/32 000s
 • Serietagning 6 bilder/s, upp till 15 bilder/s med 4K-sekvenstagning
 • Flera smart fotofunktioner så som: 4K-multifokusläge, HDR, timelapse-video, panorama och intervallfotografering
 • Vinklingsbar ”selfie-skärm”, pekkänslig 3-tumsskärm med 1 040 000-punkters upplösning
 • Elektronisk sökare med 2 360 000 punkters upplösning och 0,62x förstoring
 • Inbyggd blixt med intelligent fullautomatik (Super Intelligent Flash)
 • Fujifilms omtyckta filmsimuleringslägen, fungerar både vid fotografering och videoinspelning
 • Batteri som räcker för uppemot 430 bilder per laddning. Stöd för USB-laddning i kameran
 • Ansiktsdetekterande autofokus, klarar t.o.m. att automatiskt ställa skärpan på motivets öga
 • Möjlighet till förbättrat grepp med medföljande tillbehör
 • Wi-Fi för trådlös bildöverföring och Bluetooth för ständig, strömsnål uppkoppling till telefon / surfplatta. Möjlighet att fjärrstyra kameran med appen FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofoningång (2.5 mm)

 

FUJIFILM X-T100 har en kraftfull 24,2 megapixel bildsensor i APS-C storlek, som är 14 gånger större än bildsensorn för konventionella smartphones. Större bildsensorer har fördelar bl.a. när det kommer till detaljrikedom, dynamiskt omfång, snygg bakgrundsoskärpa och fotografering under sämre ljusförhållanden.

Fujifilms erkänt höga bildkvalitet bygger på 80 års erfarenhet från utveckling av fotografisk film. Denna kunskap återges bl.a. i kamerans förmåga att återge varma hudtoner, klarblå himmel eller gröna nyanser i naturen.

X-T100 har ett nyutvecklat scenigenkänningsläge (SR+) där kameran automatiskt anpassar sina inställningar

utefter motiv och situation. Dessutom erbjuder X-T100 elva variationer av Fujifilms unika filmsimuleringslägen och

17 variationer av avancerade filter, så att fotografen kan sätta sin personliga prägel och använda olika

konstnärliga uttryck i sina bilder. Kameran har också flera användbara smarta funktioner så som HDR, 4K-multifokusläge, panorama, timelapse-video och höghastighetsvideo.

 

 

 

Autofokussystem

X-T100 har ett snabbt och tillförlitligt autofokussystem för att kunna fånga snabba motiv i rörelse och även fungera bra i situationer med mindre ljus. Kameran kombinerar fasdetektering och

kontrastautofokus (Hybrid AF) tillsammans med nyutvecklad autofokusalgoritm som ursprungligen utvecklats för X-seriens mest avancerade kameror.

 

Pålitlig följeslagare

FUJIFILM X-T100 har en elegant design med en överdel i aluminuim och en vikt på endast 448 gram.

Kameras högupplösta sökare kombineras med en vinklingsbar pekskärm – perfekt för att filma och fotografera sig själv och med en batteritid upp till hela 430 bilder per laddning blir X-T100 en pålitlig följeslagare som aldrig missar ett fototillfälle. Vill du dela med dig av dina bilder erbjuder FUJIFILM X-T100 strömsnål Bluetooth-teknik som

innebär att kameran ständigt kan vara uppkopplad mot en mobiltelefon eller surfplatta.

Själva bildöverföringen sker snabbt, enkelt och automatiskt (även från fotograferingsläget) med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote, som finns för både iOS och Android.

 

 

Precis som andra modeller i Fujfilms X-serie har X-T100 en lättanvänd och överblickbar hantering med inmatningshjul för exponeringskompensation och fotograferingsläge.

Med kamerans vinklingsbara pekskärm kan du enkelt styra flera av kamerans funktioner både i fotograferingsläge och uppspelningsläge så som val av fokuspunkt, zooma i samt bläddra bland bilder och välja filmsimulering

 

Pris inkl.6 990
Fujifilm X-T100 + 15-45/3,5-5,6 OIS svart
knapp_nyhet.jpg

Till den fotointresserade som önskar en liten och smidig systemkamera med massor av möjligheter

och en enastående bildkvalitet tack vare en stor bildsensor på 24.2 megapixel och Fujifilms mycket omtyckta färgåtergivning.

 

Funktioner

 • 24.2 megapixel APS-C CMOS utan optiskt lågpassfilter
 • Känslighetsområde från ISO 200 till 12 800, kan utökas ända upp till ISO 51 200
 • Videoinspelning i 4K 3840 x 2160 15P eller Full-HD (1920x1080 pixlar, max 59,94p)
 • Höghastighetsvideo: 1280x720 1.6x / 2x / 3.3x / 4x
 • Kombinerar fasdetektion med kontrast autofokus med 91 valbara punkter (enskild punkt)
 • Utöver mekanisk slutare även elektronisk slutare med en snabbaste tid på 1/32 000s
 • Serietagning 6 bilder/s, upp till 15 bilder/s med 4K-sekvenstagning
 • Flera smart fotofunktioner så som: 4K-multifokusläge, HDR, timelapse-video, panorama och intervallfotografering
 • Vinklingsbar ”selfie-skärm”, pekkänslig 3-tumsskärm med 1 040 000-punkters upplösning
 • Elektronisk sökare med 2 360 000 punkters upplösning och 0,62x förstoring
 • Inbyggd blixt med intelligent fullautomatik (Super Intelligent Flash)
 • Fujifilms omtyckta filmsimuleringslägen, fungerar både vid fotografering och videoinspelning
 • Batteri som räcker för uppemot 430 bilder per laddning. Stöd för USB-laddning i kameran
 • Ansiktsdetekterande autofokus, klarar t.o.m. att automatiskt ställa skärpan på motivets öga
 • Möjlighet till förbättrat grepp med medföljande tillbehör
 • Wi-Fi för trådlös bildöverföring och Bluetooth för ständig, strömsnål uppkoppling till telefon / surfplatta. Möjlighet att fjärrstyra kameran med appen FUJIFILM Camera Remote
 • Mikrofoningång (2.5 mm)

 

FUJIFILM X-T100 har en kraftfull 24,2 megapixel bildsensor i APS-C storlek, som är 14 gånger större än bildsensorn för konventionella smartphones. Större bildsensorer har fördelar bl.a. när det kommer till detaljrikedom, dynamiskt omfång, snygg bakgrundsoskärpa och fotografering under sämre ljusförhållanden.

Fujifilms erkänt höga bildkvalitet bygger på 80 års erfarenhet från utveckling av fotografisk film. Denna kunskap återges bl.a. i kamerans förmåga att återge varma hudtoner, klarblå himmel eller gröna nyanser i naturen.

X-T100 har ett nyutvecklat scenigenkänningsläge (SR+) där kameran automatiskt anpassar sina inställningar

utefter motiv och situation. Dessutom erbjuder X-T100 elva variationer av Fujifilms unika filmsimuleringslägen och

17 variationer av avancerade filter, så att fotografen kan sätta sin personliga prägel och använda olika

konstnärliga uttryck i sina bilder. Kameran har också flera användbara smarta funktioner så som HDR, 4K-multifokusläge, panorama, timelapse-video och höghastighetsvideo.

 

 

 

Autofokussystem

X-T100 har ett snabbt och tillförlitligt autofokussystem för att kunna fånga snabba motiv i rörelse och även fungera bra i situationer med mindre ljus. Kameran kombinerar fasdetektering och

kontrastautofokus (Hybrid AF) tillsammans med nyutvecklad autofokusalgoritm som ursprungligen utvecklats för X-seriens mest avancerade kameror.

 

Pålitlig följeslagare

FUJIFILM X-T100 har en elegant design med en överdel i aluminuim och en vikt på endast 448 gram.

Kameras högupplösta sökare kombineras med en vinklingsbar pekskärm – perfekt för att filma och fotografera sig själv och med en batteritid upp till hela 430 bilder per laddning blir X-T100 en pålitlig följeslagare som aldrig missar ett fototillfälle. Vill du dela med dig av dina bilder erbjuder FUJIFILM X-T100 strömsnål Bluetooth-teknik som

innebär att kameran ständigt kan vara uppkopplad mot en mobiltelefon eller surfplatta.

Själva bildöverföringen sker snabbt, enkelt och automatiskt (även från fotograferingsläget) med Wi-Fi via appen FUJIFILM Camera Remote, som finns för både iOS och Android.

 

 

Precis som andra modeller i Fujfilms X-serie har X-T100 en lättanvänd och överblickbar hantering med inmatningshjul för exponeringskompensation och fotograferingsläge.

Med kamerans vinklingsbara pekskärm kan du enkelt styra flera av kamerans funktioner både i fotograferingsläge och uppspelningsläge så som val av fokuspunkt, zooma i samt bläddra bland bilder och välja filmsimulering

 

 

 

 

 

 

 

 

Pris inkl.6 990
Sony A7 III kamerahus
knapp_nyhet.jpg

Fullständig perfektion. Allt du behöver

 

Med de suveräna bildfunktioner och höghastighetsprestanda som tar plats i det kompakta kamerahuset ger α7 III dig kraften, precisionen och flexibiliteten att kunna fånga oförglömliga händelser på det sätt du vill.

 

 

Nyutvecklad sensor, förbättrad bildprocessor

En ny version av 24,2-megapixel Exmor R™ CMOS-sensorn med bakbelyst struktur kombineras med den senaste BIONZ X™-bildprocessorn och avancerad LSI. Det ger en läshastighet som är två gånger snabbare och en databearbetningskapacitet som är 1,8 gånger högre.

 

4D FOCUS – AF-kapaciteten utvecklas vidare

AF-kapaciteten har förbättrats med samma framsteg inom AF-tekniken som i α9-kameran och här används den på bästa sätt. Det gör att autofokusen i α7 III håller skärpan på oförutsägbara rörliga motiv som dansare, boxare och vilda djur när den en gång har ställts in.

 

Den här kameran har 693 AF-punkter för AF med fasdetektion som täcker cirka 93 % av bildområdet. Avancerade AF-algoritmer bidrar till hög AF-precision även vid minskad ljusstyrka, ända ned till EV-3, för tillförlitligare autofokus för mörkare motiv.

 

 

Snabb kontinuerlig bildtagning

Med α7 III kan du ta en kontinuerlig serie av upp till 10 bilder/s med AF/AE-spårning och upp till 8 bilder/s vid bildtagning i Live View-läget. Kameran har också funktioner för tyst bildtagning av upp till 10 bilder/s med AF/AE-spårning vid högsta upplösning.

 

Högupplöst 4K HDR

ameran har en ny funktion som gör att du kan spela in 4K-filmer med 2,4 gånger högre översampling och en ny HLG-profil (Hybrid Log-Gamma) som ger direktåtkomst till HDR.

 

Fullständig läsning av bildpunkter utan binning för högupplösta 4K-filmer

Med läsning av bildpunkter utan binning i läget för 35 mm fullformat kan du komprimera cirka 2,4 gånger mer data än vad som krävs för 4K-film (QFHD: 3 840 x 2 160), vilket håller nere moiréeffekter och ojämnheter. Välj fullformat eller Super 35 mm. XAVC S används vid bithastigheter upp till 100 Mbit/s vid 4K-inspelning.

Pris inkl.23 985
Sony batteri NP-FZ100 (A9 / A7R III)
knapp_nyhet.jpg

Fullständig perfektion. Allt du behöver

 

Med de suveräna bildfunktioner och höghastighetsprestanda som tar plats i det kompakta kamerahuset ger α7 III dig kraften, precisionen och flexibiliteten att kunna fånga oförglömliga händelser på det sätt du vill.

 

 

Nyutvecklad sensor, förbättrad bildprocessor

En ny version av 24,2-megapixel Exmor R™ CMOS-sensorn med bakbelyst struktur kombineras med den senaste BIONZ X™-bildprocessorn och avancerad LSI. Det ger en läshastighet som är två gånger snabbare och en databearbetningskapacitet som är 1,8 gånger högre.

 

4D FOCUS – AF-kapaciteten utvecklas vidare

AF-kapaciteten har förbättrats med samma framsteg inom AF-tekniken som i α9-kameran och här används den på bästa sätt. Det gör att autofokusen i α7 III håller skärpan på oförutsägbara rörliga motiv som dansare, boxare och vilda djur när den en gång har ställts in.

 

Den här kameran har 693 AF-punkter för AF med fasdetektion som täcker cirka 93 % av bildområdet. Avancerade AF-algoritmer bidrar till hög AF-precision även vid minskad ljusstyrka, ända ned till EV-3, för tillförlitligare autofokus för mörkare motiv.

 

 

Snabb kontinuerlig bildtagning

Med α7 III kan du ta en kontinuerlig serie av upp till 10 bilder/s med AF/AE-spårning och upp till 8 bilder/s vid bildtagning i Live View-läget. Kameran har också funktioner för tyst bildtagning av upp till 10 bilder/s med AF/AE-spårning vid högsta upplösning.

 

Högupplöst 4K HDR

ameran har en ny funktion som gör att du kan spela in 4K-filmer med 2,4 gånger högre översampling och en ny HLG-profil (Hybrid Log-Gamma) som ger direktåtkomst till HDR.

 

Fullständig läsning av bildpunkter utan binning för högupplösta 4K-filmer

Med läsning av bildpunkter utan binning i läget för 35 mm fullformat kan du komprimera cirka 2,4 gånger mer data än vad som krävs för 4K-film (QFHD: 3 840 x 2 160), vilket håller nere moiréeffekter och ojämnheter. Välj fullformat eller Super 35 mm. XAVC S används vid bithastigheter upp till 100 Mbit/s vid 4K-inspelning.

Pris inkl.25 975
Zoom F1-LP Field Recorder + Lavalier Mic
knapp_nyhet.jpg

F1 fältinspelare + lavalier mikrofon

Professionellt ljud, på nära håll

 

Zoom F1 Field Recorder + Lavalier Mic är den perfekta lösningen för filmare som behöver fånga varje nyans med professionell kvalitet.

 

Professionellt ljud

F1-LP levereras med Zoom's nyutvecklade LMF-1 lavalier mikrofon. Kombinerat med F1 kan du spela in ljud i upp till 24 bit/96 kHz, perfekt för intervjuer, tal med mera.

 

Diskret design

F1 har en minimalistisk profil och fästs diskret i bältet eller stoppas i fickan. Enkel att dölja.

 

Problemfri inspelning

LMF-1  mikrofonen kopplas direkt till F1 inspelare och spelar in på ett microSD kort. Genom att spela in direkt till F1 elimineras störningar och brus som annars kan uppkomma med trödlösa system.

 

Smidiga kontroller

F1's entrycks kontroller ger dig smidig åtkomst till inspelningsnivåer, limiter, lo-cut filter och volym. En nydesignad display gör att du enkelt kan se vad du gör även i starkt solljus.

 

Spelar in i flera format

F1 spelar in  ljud i WAV och MP3. WAV-filer får automatiska tidsmarkeringar, vilket gör dem kompatibla med Broadcast Wave Format (BWF).

 

En inspelare, flera möjligheter

Tack vare sin 10-pins anslutning är F1 kompatibel med de moduler som redan tidigare finns tillgängliga för Zoom H5/H6.

 

Medföljer i förpackningen:

F1 Field Recorder

LMF-1 Lvalier mic

WSL-1 Vindskydd

MCL-1 Stereo-minikabel för DSLR

BCF-1 Belt Clip

2 AAA batteri

Quick guide

 

Pris inkl.1 695
Zoom F1-SP Field Recorder Shotgun MicPack
knapp_nyhet.jpg

För videokreatörer på språng

 

Zoom F1 Field Recorder + Shotgun Mic är den ultmata kombinationen för videomakare som vill fånga proffsljud in action!

 

Högkvalitativt ljud

F1-SP kommer med SGH-6 Shotgun Mic som är känd för att fånga ljud i proffskvalitet med hyperriktad upptagning. Aluminiumkroppen gör att kombinationen blir otroligt lättviktig. F1 kan spela in ljud i upp till 24 bit/96 kHz, vilket ger dig ljud av proffskvalitet för din videoproduktion.

 

Klara, färdiga, sikta, spela in

Montera F1-SP i medföljande shook mount och fäst direkt på din kamera. Koppla sedan F1’s ljudutgång till din kameras ljudingång med hjälp av den inkluderade 3.5mm stereokablen och du är redo att spela.

 

Ljud I överflöd

Spela in direkt till kamerans minneskort. F1 kan också spela in direkt till ett microSD-kort, vilket ger dig en högkvalitativ stereofil som också kan redigeras i post productio

 

Starkt solljus? Inga problem.

Håll koll på dina nivåer, batteritid, lo-cut-inställningar och mycket mer med F1’s nydesignade monokromatiska display som säkerställer full visabilitet även i starkt solljus.

 

One Touch-kontroll

One-touch knappar gör inspelnigsnivåer, limiterinställningar, lo-cut-filter och volyminställningar lätttillgängliga.

 

Shock mount

SMF-1 shock mount monteras för att motverka missljud från oväntade stötar och ljud som orsakas av vibrationer vid inspelning.

 

Värdefulla egenskaper för videokreatörer:

 

Kalibrera och synka

F1’s tongenerator ger en testton som assisterar vid inställning av nivåer.

 

Ingen risk för distortion

En inbyggd limiter hindrar ljudpeakar från att förstöra din inspelning.

 

Strömkällor

F1 kan strömförsörjas med två AAA batteries (inkluderas) eller med Zoom AD-17 strömadapter (ej inkluderad).

 

USB-koppling

Överför dina inspelnningar till din dator i “Card Reader Mode” eller spela in direkt till din dator/iPad med F1 I “USB audio interface mode”.

 

Spela in flera filformat

F1 spelar in ljud i WAV eller MP3-format. WAV-filer tidsmärks automatiskt, vilket gör dem Broadcast Wave Format-kompatibla (BWF).

 

En inspelare, flera mikrofoninställningar

Med vår patentskyddade Zoom 10-pin connector, är F1 kompatibel med alla Zoom’s utbytbara mikrofonkapslar vilket ger ett brett spann av möjligheter.

 

Ingår i förpackningen:

 • F1 Field Recorder
 • SGH-6 Shotgunmikrofon
 • WSS-6 Vindskydd
 • SMC-1 Stereo-minikabel för DSLR
 • SMF-1 Shock mount
 • 2 AAA batteri
 • Quick guide
Pris inkl.2 495
Sigma 14-24/2,8 DG HSM Art Nikon
knapp_nyhet.jpg
 • Fullformatsobjektiv med APS-C kompatibilitet
 • Ljusstark F2.8 bländare över hela zoomområdet
 • Damm- och stänkskyddad konstruktion med vädertätning
 • Snabb AF med full manuell överstyrning
 • Praktiskt taget nolldistortion vid fokus på oändlighet
 • Objektivfattning av mässing
 • Avrundad bländare

Det ultimata ljusstarka vidvinkelzoomobjektivet

SIGMA har uppnått stora framsteg i produktionen i Aizu-fabriken, och tillverkar nu med extremt hög precision gjutna asfäriska linselement så stora som φ80mm, och införlivar dem i nya produkter. Denna optiska premiumteknik sätter en ny standard för excellens i ultravidvinkliga objektiv.

SIGMA började samtidigt utvecklingen av två ultravidvinkliga objektiv för Art-serien, med en nyckelbrännvidd på 14 mm: en fast och en zoom. År 2017 lanserade företaget SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art som det ultimata fasta ultravidvinkliga objektivet. Detta objektiv erbjuder enastående bildkvalitet i kombination med ljusstyrka F1.8.

Nu introducerar SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art som den ultimata ultravidvinkliga zoomen. Detta objektiv erbjuder, med minimerarad distorsion, enastående F2.8-ljusstyrka över hela zoomområdet och ger högsta bildkvalitet vid varje brännvidd och varje fotograferingsavstånd. Av dessa skäl är det den ultimata vidvinkelzoomen med hög ljusstyrka.

Enastående Art bildkvalitet

14-24mm F2.8 DG HSM Art är utformat för att matcha kameror med 50 megapixel+ och erbjuda optiska prestanda på toppnivå i hela zoomområdet, det innehåller tre FLD-linselement, tre SLD-linselement och tre asfäriska linselement, inklusive ett asfäriskt element med stor diameter. Effektiv fördelning av dessa linselement med högt brytningsindex ökar ytterligare den korrigerande effekten med FLD- och SLD-element. Detta optiska system minimerar tvärgående kromatisk aberration och andra optiska aberrationer, vilket resulterar i enastående bildkvalitet med hög upplösning,

Det första elementet i det optiska systemet är en asfärisk lins med stor diameter. Optimering av kraftfördelningen av detta och de andra linselementen minimerar distorsionen till 1% eller lägre.  Som ett resultat visas ljuspunkter som punkter istället för streck från bildens mitt till kanten och ljusvolymen är också riklig överallt inom ramen. Dessutom har simuleringar utförda från designstadiet och framåt hjälpt till att minimera reflexer och spökbilder. Kombinationen av dessa tekniker säkerställer utmärkta ultravidvinkliga prestanda.

Kompatibel med Canons Lens Aberration Correction

Objektivet med Canon-fattning är kompatibelt med Canons Lens Aberration Correction-funktion. * Den här funktionen matchar objektivets optiska egenskaper, och utför korrigering av vinjettering, kromatisk aberration, distorsion med mera, vilket förbättrar bildkvaliteten ytterligare.

* Funktionen är inte tillgänglig på alla Canon-kameror. Vidare kan tillgängliga korrigeringar variera med Canon kameramodell

Professionala specifikationer

Liksom SIGMAs Sport-objektiv, har 14-24mm F2.8 DG HSM  Art har en mycket effektiv damm- och stänkskyddande konstruktion med speciell tätning vid objektivfattningen, fokuseringsringen, zoomringen och skyddskåpans anslutning, vilket gör det möjligt för fotografen att arbeta i alla typer av väder. Dessutom är objektivets framsida skyddad av en vatten- och oljebeständig beläggning som gör rengöringen lätt. Mycket snabb autofokus med hög noggrannhet hjälper fotografen att reagera på ett ögonblick, för att ta de speciella bilderna.

Introducerar nya Front Conversion Service

Dagens virtual reality kreatörer föredrar videofilmning med flera kameror som utnyttjar det ultravidvinkliga objektivs förmåga. Därför erbjuder SIGMA nu nya Front Conversion Service, där SIGMA omvandlar motljusskyddet av petal-typ hos 14-24mm F2.8 DG HSM | Art-objektivet till en exklusiv rund komponent. Denna ändrade frontstruktur gör att objektivet kan användas med större frihet i VR-filmning med flera kameror. Den nya fronten hjälper också till att hindra objektivet från att störa andra objektiv eller att kasta en synlig skugga. Användningen av denna tjänst har ingen inverkan på produktgarantin.

Specifikationer

Objektivkonstruktion: 17 element i 11 grupper

Bildvinkel (35mm): 114,2 ° -84,1 °

Antal bländarlameller: 9 (avrundad bländare)

Minsta bländare: F22

Minsta fokuseringsavstånd: 26-28cm

Maximal förstoringsgrad: 1:5,4

Mått (diameter x längd): ø96,4 mm x 135,1 mm

Vikt: 1,150 g.

Finns för: CANON & NIKON

Tillbehör:

Skyddsfrontlock LC­964-01 (ingår)

Bakre objektivlock (ingår)

Objektivväska (ingår)

USB-docka  säljs separat

MC-11, objektivadapter säljs separat

(SONY E-mount)

Pris inkl.13 890
Sigma 14-24/2,8 DG HSM Art Canon
knapp_nyhet.jpg
 • Fullformatsobjektiv med APS-C kompatibilitet
 • Ljusstark F2.8 bländare över hela zoomområdet
 • Damm- och stänkskyddad konstruktion med vädertätning
 • Snabb AF med full manuell överstyrning
 • Praktiskt taget nolldistortion vid fokus på oändlighet
 • Objektivfattning av mässing
 • Avrundad bländare

Det ultimata ljusstarka vidvinkelzoomobjektivet

SIGMA har uppnått stora framsteg i produktionen i Aizu-fabriken, och tillverkar nu med extremt hög precision gjutna asfäriska linselement så stora som φ80mm, och införlivar dem i nya produkter. Denna optiska premiumteknik sätter en ny standard för excellens i ultravidvinkliga objektiv.

SIGMA började samtidigt utvecklingen av två ultravidvinkliga objektiv för Art-serien, med en nyckelbrännvidd på 14 mm: en fast och en zoom. År 2017 lanserade företaget SIGMA 14mm F1.8 DG HSM | Art som det ultimata fasta ultravidvinkliga objektivet. Detta objektiv erbjuder enastående bildkvalitet i kombination med ljusstyrka F1.8.

Nu introducerar SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art som den ultimata ultravidvinkliga zoomen. Detta objektiv erbjuder, med minimerarad distorsion, enastående F2.8-ljusstyrka över hela zoomområdet och ger högsta bildkvalitet vid varje brännvidd och varje fotograferingsavstånd. Av dessa skäl är det den ultimata vidvinkelzoomen med hög ljusstyrka.

 

 

Enastående Art bildkvalitet

14-24mm F2.8 DG HSM Art är utformat för att matcha kameror med 50 megapixel+ och erbjuda optiska prestanda på toppnivå i hela zoomområdet, det innehåller tre FLD-linselement, tre SLD-linselement och tre asfäriska linselement, inklusive ett asfäriskt element med stor diameter. Effektiv fördelning av dessa linselement med högt brytningsindex ökar ytterligare den korrigerande effekten med FLD- och SLD-element. Detta optiska system minimerar tvärgående kromatisk aberration och andra optiska aberrationer, vilket resulterar i enastående bildkvalitet med hög upplösning,

Det första elementet i det optiska systemet är en asfärisk lins med stor diameter. Optimering av kraftfördelningen av detta och de andra linselementen minimerar distorsionen till 1% eller lägre.  Som ett resultat visas ljuspunkter som punkter istället för streck från bildens mitt till kanten och ljusvolymen är också riklig överallt inom ramen. Dessutom har simuleringar utförda från designstadiet och framåt hjälpt till att minimera reflexer och spökbilder. Kombinationen av dessa tekniker säkerställer utmärkta ultravidvinkliga prestanda.

 

 

Kompatibel med Canons Lens Aberration Correction

Objektivet med Canon-fattning är kompatibelt med Canons Lens Aberration Correction-funktion. * Den här funktionen matchar objektivets optiska egenskaper, och utför korrigering av vinjettering, kromatisk aberration, distorsion med mera, vilket förbättrar bildkvaliteten ytterligare.

* Funktionen är inte tillgänglig på alla Canon-kameror. Vidare kan tillgängliga korrigeringar variera med Canon kameramodell

 

 

Professionala specifikationer

Liksom SIGMAs Sport-objektiv, har 14-24mm F2.8 DG HSM  Art har en mycket effektiv damm- och stänkskyddande konstruktion med speciell tätning vid objektivfattningen, fokuseringsringen, zoomringen och skyddskåpans anslutning, vilket gör det möjligt för fotografen att arbeta i alla typer av väder. Dessutom är objektivets framsida skyddad av en vatten- och oljebeständig beläggning som gör rengöringen lätt. Mycket snabb autofokus med hög noggrannhet hjälper fotografen att reagera på ett ögonblick, för att ta de speciella bilderna.

 

 

Introducerar nya Front Conversion Service

Dagens virtual reality kreatörer föredrar videofilmning med flera kameror som utnyttjar det ultravidvinkliga objektivs förmåga. Därför erbjuder SIGMA nu nya Front Conversion Service, där SIGMA omvandlar motljusskyddet av petal-typ hos 14-24mm F2.8 DG HSM | Art-objektivet till en exklusiv rund komponent. Denna ändrade frontstruktur gör att objektivet kan användas med större frihet i VR-filmning med flera kameror. Den nya fronten hjälper också till att hindra objektivet från att störa andra objektiv eller att kasta en synlig skugga. Användningen av denna tjänst har ingen inverkan på produktgarantin.

 

 

Specifikationer

Objektivkonstruktion: 17 element i 11 grupper

Bildvinkel (35mm): 114,2 ° -84,1 °

Antal bländarlameller: 9 (avrundad bländare)

Minsta bländare: F22

Minsta fokuseringsavstånd: 26-28cm

Maximal förstoringsgrad: 1:5,4

Mått (diameter x längd): ø96,4 mm x 135,1 mm

Vikt: 1,150 g.

Finns för: CANON & NIKON

 

 

Tillbehör:

Skyddsfrontlock LC­964-01 (ingår)

Bakre objektivlock (ingår)

Objektivväska (ingår)

USB-docka  säljs separat

MC-11, objektivadapter säljs separat

(SONY E-mount)

Pris inkl.13 890
Canon EOS 2000D kamerahus
knapp_nyhet.jpg

Skapa enkelt detaljerade bilder i systemkamerakvalitet och filmer med biokänsla i Full HD, även i svåra ljussituationer med 24,1 megapixels EOS 2000D. Dela direkt och fjärrfotografera med Wi-Fi*, NFC** och Canon Connect-appen.

 

Ta steget till en 24,1 megapixels sensor som har upp till 19 gånger större yta än många smartphones, så att du kan fånga berättelser med vacker bakgrundsoskärpa, även i dåligt ljus

 

Få guidad Live View-fotografering med kreativt autoläge och lägg till en unik finish med kreativa filter. Sikta och tryck av för fantastiska resultat med Scene Intelligent Auto

 

Fånga ögonblicket precis som du minns det med exakt autofokus, 3,0 b/s och DIGIC 4+. Komponera enkelt dina bilder i den optiska sökaren och se resultaten på en 7,5 cm LCD-skärm.

 

Du kan överföra dina berättelser direkt till din smarta enhet för enkel delning på sociala medier eller säkerhetskopiering till molntjänsten irista. Dessutom kan du fjärrfotografera via Wi-Fi*, NFC** och Canon Camera Connect-appen.

 

I förpackningen:

 • EOS 2000D kamerahus
 • Ögonmussla EF
 • Kamerarem EW-400D
 • -Batteri LP-E10
 • Batteriladdare LC-E10E
 • Strömkabel till batteriladdare
 • Startguide

 

*Wi-Fi-anslutningsmöjligheter och funktioner kan variera beroende på modell och region. Alla funktioner och enheter stöds inte, se de fullständiga specifikationerna för mer information.

**Kompatibla Android-enheter med NFC-funktioner.

Pris inkl.4 190
Canon EOS 2000D + 18-55 II IS
knapp_nyhet.jpg

Skapa enkelt detaljerade bilder i systemkamerakvalitet och filmer med biokänsla i Full HD, även i svåra ljussituationer med 24,1 megapixels EOS 2000D. Dela direkt och fjärrfotografera med Wi-Fi*, NFC** och Canon Connect-appen.

 

Ta steget till en 24,1 megapixels sensor som har upp till 19 gånger större yta än många smartphones, så att du kan fånga berättelser med vacker bakgrundsoskärpa, även i dåligt ljus

 

Få guidad Live View-fotografering med kreativt autoläge och lägg till en unik finish med kreativa filter. Sikta och tryck av för fantastiska resultat med Scene Intelligent Auto

 

Fånga ögonblicket precis som du minns det med exakt autofokus, 3,0 b/s och DIGIC 4+. Komponera enkelt dina bilder i den optiska sökaren och se resultaten på en 7,5 cm LCD-skärm.

 

Du kan överföra dina berättelser direkt till din smarta enhet för enkel delning på sociala medier eller säkerhetskopiering till molntjänsten irista. Dessutom kan du fjärrfotografera via Wi-Fi*, NFC** och Canon Camera Connect-appen.

 

I förpackningen:

 

 • EOS 2000D kamerahus
 • EF-S 18-55/3,5-5,6 IS II
 • Ögonmussla EF
 • Kamerarem EW-400D
 • Batteri LP-E10
 • Batteriladdare LC-E10E
 • Strömkabel till batteriladdare
 • Startguide
Pris inkl.4 590
Sida 1 av 2

Produkten har lagts i din varukorg Visa varukorgenTill kassan